NEVESTA'S VOICE

Europæiske folkesange

Mere end musik

PROJEKTER

Workshops

Vi laver workshops til mange forskellige anledninger og på alle niveauer - eksempelvis kulturinstitutioner, dagtilbud og til virksomheder som en del af teambuilding.

 

Folkesange udmærker sig ved at være inkluderende og kan læres og fortolkes af både børn, voksne, amatører og professionelle. Der kan sættes fokus på en bestemt geografisk sangtradition, et bestemt tema eller på formidling og fortolkning.

 

Kontakt os for mere information

 

 

 

 

 

Instagram

Med vores instagram profil people.songs.stories vil vi gerne dele nogle af de mennesker, sange og historier som vi møder på vores rejser. 

 

Profilen er dedikeret til at synliggøre skjulte skatte af folkemusik- og kultur på de sociale medier, og kan være alt lige fra en dansk gruppe der synger middelalderviser til videoer af græske  folkedansere.

 

Kig forbi og se billeder og videoer af folkesange og historier fra bl.a. Bulgarien, Grækenland, Sverige eller Litauen. 

Sangdeling

Nevesta's Voice undersøger i 2019 hvilken rolle folkesangene har i en moderne verden. Projektet er støttet af TEMPI og  vil munde ud i en dokumentar om sangdeling. 

 

De fleste af os har sange som betyder noget for os og er en del af vores historie. Dette kan være børnesange, vuggeviser, arbejdssange, religiøse sange eller festsange. Med sangdelingsprojektet ønsker vi via mundtlig overlevering af folkesange, at skabe et fælleskab på tværs af alder, kultur og musikerfaring.

 

 

Feltstudier

En stor del af vores arbejde med folkesange består i at opsøge og dygtiggøre os i europæiske folketraditioner.Vi bringer materiale med hjem, der både kan høres til koncerter og læres ved vores workshops.

 

Videoen til venstre giver et indblik i en af vores rejser, hvor vi i Athen studerede den unikke polyfoniske sangtradition fra den græske region Iperos, tæt på den albanske grænse. Her fik vi både anledning til at dele ud af vores nordiske sangtradition samt at møde grækere, der var dybt inde i denne specifikke tradition.

 

NEVESTA'S VOICE

Europæiske folkesange

 

 

KONTAKT

Email: mail@nevestasvoice.dk

Telefon: (+ 45 ) 29 72 38 03 

PROJEKTER

 

Sangdeling

Feltstudier

Workshops