NEVESTA'S VOICE

Europæiske folkesange

Intime oplevelser

KONCERTER

Vi afholder koncerter i kirker, hjemme i stueen eller sammensætter et program med et specielt fokus - fx kvindesange. 

 

Spillesteder og festivaler

 

Fremførelsen er det bankende hjerte i folkesangene og i Nevesta's Voice. Vi skaber intime og fortællende koncerter både på større og mindre scener, og musikken krydres med fortællinger fra sangenes hovedpersoner og hjemlande. Stemmen er altid koncertens bærende element, men vi suplerer også med traditionsrige instrumenter som akkordion, keltisk harpe og håndtromme. 

 

Vi har med stor succes spillet koncerter på bl.a.  FolkBaltica festival, Aarhus Folkfestival og i Det Turkise Telt. 

 

 

 

Folketoner i kirkerummet 

 

Dele af den folkelige vokalmusik egner sig godt til kirkerummets akustik, og vi har derfor sammensat et helt særligt program med vuggeviser og religiøse sange fra hele Europa.

 

Kirkerne har igennem historien været et vigtigt musikalsk samlingssted, hvad enten man befandt sig i Syd-, Øst- eller Nordeuropa, og har igennem århundreder været stedet, hvor folkesangene og de religiøse toner har levet i symbiose.

 

Både den lutheranske, katolske og ortodokse kirke har stærke musikalske traditioner, og disse sange har en helt unik, messende karakter, der gør dem perfekte til såvel aftenkirke som meditative koncerter.

 

Stuekoncerter

 

Dette er en intim og enkel måde at opleve musik på, og for os en vigtig del af at dele folkesange og historier.

 

Koncerterne afholdes på værtens præmis og kan være en anledning til at invitere venner, familie eller naboer over til en særlig musikoplevelse.

 

Vi kombinerer også gerne stuekoncerten med en songsharing eller lære publikum en sang. Kontakt os for at høre nærmere om at være vært for en stuekoncert.

NEVESTA'S VOICE

Europæiske folkesange

 

 

NEVESTA'S VOICE

Europæiske folkesange

 

 

KONTAKT

Email: mail@nevestasvoice.dk

Telefon: (+ 45 ) 29 72 38 03 

KONTAKT

Email: mail@nevestasvoice.dk

Telefon: (+ 45 ) 29 72 38 03 

PROJEKTER

 

Sangdeling

Feltstudier

Workshops